Mi az Étterem Hét?

2021. október 1. és 10. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket!

Az éttermi résztvevők egy része mindössze 3.900 Ft-tól, a többiek 4.900 Ft-tól kínálnak Prémium menüt, illetve 5.900 Ft-tól Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve.

Újdonság: a menüárak az előző évekhez képest nem emelkedtek, és maradtak a régiek.
Ugyanakkor néhány étterem konszolidált felárért további ritka, vagy különleges alapanyagokból készült fogásokat is kínálhat, melyeket megkóstolhatnak a vendégek, ha nekik úgy tetszik. Ebben az esetben a felár hozzáadódik a 3 fogásos menü alapárához. A feláras ételek jól láthatóan kerülnek feltüntetésre az éttermek menülapjain, az adott étel elnevezése mellett.

 

Mintegy 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül közel 70 budapesti és több, mint 20 az ország különböző pontján található meg! Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!

 

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

 

 

AZ ONLINE ASZTALFOGLALÁS MENETE:

A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.

Az étlapok elérése nagyon egyszerű -> válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az "Étterem keresése" ikonra. A legördülő étteremlistában minden étteremnél egy kattintással elérhető az adott 3 fogásos menüajánlat a "Menü" ikonra kattintva.

Amennyiben kiválasztott egy szimpatikus éttermet, nincs más dolga, mint a "Foglaljon most" ikonra kattintani és elküldeni online asztalfoglalását.

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.

 

AZ ONLINE ASZTALFOGLALÁS MÓDOSÍTÁSA/TÖRLÉSE:

Az asztalfoglalás csak online módosítható, illetve ha nem tud mégsem elmenni az étterembe, akkor szintén csak online törölhető. A módosítás és törlés az asztalfoglalást visszaigazoló e-mailben, és ezen az oldalon, kicsit lejjebb az "Asztalfoglalás módosítása" vagy "Asztalfoglalás törlése" linkre kattintva is elérhető.

 

 

Ha további információkra lenne szüksége, úgy kérjük tájékozódjon a "Gyakran Ismételt Kérdések" oldalon!

Jó étvágyat kívánunk az Étterem Hét-en!

 


Vissza a főoldalra