Virasat indiai étterem

DiningCity Csillag – prémium menü 8.900 Ft-ért! További ajándék fogások! V Allergén info


Értékelések száma : 103

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. október 2 - 19.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 8.900 Ft-tól kínálja!

A Virasat étterem a speciális indiai szokások és konyha miatt nem 3 fogással, hanem 8/9 kóstoló tétellel készül az Étterem Hétre.

Az alábbi 8/9 tételes menük FIX menük, azaz NEM változtathatóak:

MENÜ ’A’ (Vegetáriánus – 8 tételes):
- Hara Bhara Kabab – Fűszeres spenótos, borsós és burgonyás kebab
- Shahi Paneer – Házi készítésű paneer sajt, enyhén fűszerezett tejszínes-paradicsomos szószban (Gm)
- Daal Palak – Hagyományosan főzött sárga lencse friss spenóttal (Gm, Lm)
- Jeera Rice – Gőzölt basmati rizs köménymaggal ízesítve (Gm, Lm)
- Butter Naan – Vajjal kent, kelesztett laposkenyér
- Zöld Saláta – Vegyes zöldsaláta chilivel (Gm, Lm)
- Papad – Ropogós lencsealakú édesköményes ostya, tandoori kemencében sütve (Gm, Lm)
- Mangókrém desszert – Mangókrém mandula reszelékkel ízesítve (Gm)

Opcionális 9. fogás:
- Vegetáriánus Kofta – Zöldség alapú húsgolyó, hagyományosan fűszerezett paradicsomszószban (+990 Ft)

MENÜ ’B’ (Húsos menü – 8 tételes):
- Banjara Tikka – Csirke darabok fűszeres pácban, gyömbérrel és korianderrel (Gm)
- Murg Methi Malai – Csirke kesudiós, hagymás, paradicsomos szószban, görögszénával fűszerezve (Gm)
- Dal Tadka – Hagyományosan főzött sárga lencse pirított indiai fűszerekkel (Gm, Lm)
- Matar Pulao – Gőzölt basmati rizs zöldborsóval (Gm, Lm)
- Butter Naan – Vajjal kent, kelesztett laposkenyér
- Zöld Saláta – Vegyes zöldsaláta chilivel (Gm, Lm)
- Papad – Ropogós lencsealakú édesköményes ostya, tandoori kemencében sütve (Gm, Lm)
- Mangó Kulfi desszert – Indiai fagylalt, mangó ízesítéssel (Gm)

Opcionális 9. fogás:
- Bárány Rogan Josh – Bárány Kockák paradicsomos-hagymás szószban (Gm, Lm) (+1.190 Ft)

MENÜ ’C’ (Húsos menü – 8 tételes):
- Chicken Reshmi Tikka – Csípős csirke tikka krémes joghurtos pácban, tandoorban grillezve (Gm)
- Badam Pasanda Chicken – Krémes csirke sült hagymával, fokhagymával, gyömbérrel, paradicsommal és manduladarabokkal (Gm)
- Dal Tadka – Hagyományosan főzött sárga lencse pirított indiai fűszerekkel (Gm, Lm)
- Sáfrányos Jeera Rice – Gőzölt basmati rizs sáfránnyal és köménnyel (Gm, Lm)
- Butter Naan – Vajjal kent, kelesztett laposkenyér (gluténmentes igény esetén a kenyér elhagyható)
- Zöld Saláta – Vegyes zöldsaláta chilivel (Gm, Lm)
- Papad – Ropogós lencsealakú édesköményes ostya, tandoori kemencében sütve (Gm, Lm)
- Mangó Kulfi desszert – Indiai fagylalt, mangó ízesítéssel (Gm)

Opcionális 9. fogás:
- Goa-i Garnélarák Curry – Garnéla különlegesség chilivel, fekete mustármaggal és kókusztejjel (Gm, Lm) (+1.190 Ft)

Gm = Gluténmentes
Lm = Laktózmentes