Rudas Bistro

DiningCity Csillag – prémium menü 8.900 Ft-ért! V Borajánlat Allergén info


Értékelések száma : 139

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. október 2 - 19.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 8.900 Ft-tól kínálja!

 

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható leves/előételek:
- Vargánya krémleves, lila burgonya gombóccal, pirított gombákkal (7; V)
- Diós sült camembert, juharszirupos sütőtökkel, balzsamos ruccolával (7,8; V)
- Vegán bao, sült shiitake gombával és tofuval, szezámmagos lime-os káposztával (1,6; V)
- Császár húsos bao, sült shiitake gombával, szezámmagos lime-os káposztával (1,6) (+1.000 Ft)
- Hízott Kacsamáj terinne, vajas brióssal, málnás kápia jammel, fermentált zöldalmával (1,3,7) (+1.500 Ft)

Választható főételek:
- Langyos cékla saláta, tökmagkrémmel, sült kecskesajttal, málna ecetes hagyma chutney (7,8; V)
  Borajánlat: Fekete Kadarka - 1.690 Ft/0,15l
- Lazac filé, tavaszi tekerccsel, thai bazsalikomos mártogatóssal (1,2,7) (+1.800 Ft)
  Borajánlat: Eurobor Pannon Grüner Veltliner - 1.490 Ft/0,15l
- Pikáns citromos-mézes csirkemell, kókusztejben sült sütőtökkel, pisztácia morzsával (Gm,Lm,8)
  Borajánlat: Dubicz Prémium Sauvignon Blanc - 1.190 Ft/0,15l
- Konfitált kacsacomb, birsalma kompóttal, polenta krémmel, balzsamos hagymákkal (Gm,7) (+1.500 Ft)
  Borajánlat: Villány, Vylyan Merlot – 1.690Ft/0.15l
- Jack and Bacon burger, édeshasábbal, mézes whiskey dippel (1,3,7)
  Borajánlat: Pátzay Cabernet Sauvignon - 2.100 Ft/0,15l

Választható desszertek:
- Madártej, mangóval, törökmézzel (3,7)
- Fahéjas szilvás, crumble, sós mandulás karamell öntettel (1,3,7,8)
- Somlói pohárdesszert, tokaji mazsola krémmel, krémes csokoládé szósszal (1,3,7,8)
  Borajánlat a desszertekhez: Grand Tokaj Aszú - 1.500 Ft/0,05l

V- Vega/Vegán, Gm- Gluténmentes, Lm- Laktózmentes
1-glutén, 2-rákfélék, 3-tojás, 4-halak, 5-földimogyoró, 6-szójabab, 7-tej, laktóz, 8-diófélék, 9-zeller, 10-mustár, 11-szezámmag, 12-kéndioxid, szulfitok, 13-csillagfürt, 14-puhatestűek