Hachapuri Grúz Étterem

Két DiningCity Csillag – exkluzív menü 10.900 Ft-ért! V


Értékelések száma : 756

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. október 2 - 19.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 10.900 Ft-tól kínálja!

 

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható előételek/leves:
- Grúz saláta sajttal - Tradicionális grúz paradicsom és uborka saláta korianderrel, petrezselyemmel, lilahagymával, dióval, extra szűz napraforgóolajjal és sajttal (8,11,15; V)
- Harcho - Csípős-savanykás paradicsomos marhahúsleves hagyományos grúz fűszerekkel (9,15)
- Ajapsandali - Párolt padlizsán, cukkini, burgonya és paradicsom hagyományos grúz fűszerekkel, tonis purival tálalva (15; V)

Választható főételek:
- Csirke mtsvadi - Grillezett, pácolt csirkecomb (300g) grillezett zöldségekkel, rizzsel és paradicsomszósszal (15)
- Marha & Bárány kebab - 2 db grillezett kebab, korianderrel, vöröshagymával, chilivel és különféle fűszerekkel megszórva, vékony lavash kenyérben szervírozva (1,15)
- Sertés karaj mtsvadi - Grillezett sertéskaraj (300g) házi sült burgonyával és paradicsomszósszal (15)
- Chashushuli - Lassan párolt marhahús paradicsomos mártásban, hagyományos grúz fűszerekkel, tonis purival (grúz kenyérrel) tálalva (7,15)
- Lobio – Tarkabab hagyományos grúz fűszerekkel, marinált zöldségekkel és grúz kukoricakenyérrel (mchadi) tálalva (V)
- Sajtos-tojásos hajó (1,3,7; V)
- Imeruli - Kis sajtos pite (1,3,7; V)

Választható desszertek:
- Napoleon - Házi desszert vaníliakrémmel és szezonális gyümölcsökkel (1,3,7; V)
- Matsoni mézzel - Joghurt (matsoni) mézzel és dióval (7,8; V)

Ételallergia vagy ételérzékenység:
1 - Glutént tartalmazó gabonafélék; 2 - Rákfélék és az azokból készült termékek; 3 - Tojás és az abból készült termékek; 4 - Hal és az abból készült termékek; 5 - Földimogyoró és az abból készült termékek; 6 - Szójabab és az abból készült termékek; 7 - Tej és az abból készült termékek; 8 - Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek; 9 - Zeller és az abból készült termékek; 10 - Mustár és az abból készült termékek; 11 - Szezámmag és az abból készült termékek; 12 - Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok; 13 - Csillagfürt és az abból készült termékek; 14 - Puhatestűek és az azokból készült termékek; 15 - Koriander