DiVin Porcello Restaurant

Két DiningCity Csillag – exkluzív menü 10.900 Ft-ért! Ajándék ital! Borajánlat


Értékelések száma : 103

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. október 2 - 19.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 10.900 Ft-tól kínálja!

EXTRA: ajándék Welcome prosecco

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható előételek/levesek:
- Tatár beefsteak sós tarte-on (szardellás aioli, zöldek) (+800 Ft)
  Borajánlat: Steigler Pinot Noir, Sopron - 2.300 Ft
- Magyar ízelítő tál (házi sült császárhús, Buza Sanyi féle vékonykolbász, pácolt gomolya, fűszeres körözött, friss zöldségek, kovászos kenyér)
  Borajánlat: Takler Kadarka, Szekszárd - 1.900 Ft
- Zsályás fácán "tea" (julienne-re vágott zöldségekkel)
  Borajánlat: Disznókő Tokaji Dry Furmint - 2.100 Ft
- Zelleres burgonyakrémleves (mangalica, kolbászmorzsa)
  Borajánlat: Tűzkő Rajnai Rizling, Tolna - 1.500 Ft

Választható főételek:
- Kacsazúza pörkölt (juhtúrós polenta, fermentált cukkini)
  Borajánlat: Thummerer Grand Superior Bikavér, Eger - 2.800 Ft
- Sáfrányos-fehérboros lazac ragu (pappardelle)
  Borajánlat: Pátzay Chardonnay Prémium, Badacsony - 1.500 Ft
- Fűszerkéregben sült csirkemell Suprême (batátapüré, selymes mártás)
  Borajánlat: Takler Királyleányka, Szekszárd - 1.500 Ft
- Rosé kacsamell (paszternák, rukkolás-epres vinaigrette)
  Borajánlat: Pátzay Prémium Pinot Noir, Badacsony - 1.600 Ft
- Sertésszűz (lecsókrém, libamájas zöldborsó, mogyoróburgonya) (+500 Ft)
  Borajánlat: Ipacs Szabó Franc, Villány - 2.500 Ft

Választható desszertek:
- Csokoládé harmónia (csoki, lasagne)
- Túrófánk (erdei gyümölcsök, mascarpone-tejfölkrém)
  Borajánlat a desszertekhez: Serpens Sweet Late Harvest, Tokaj - 1.500 Ft

 

Programajánló:
Október 10-én és 16-án olasz gitáros élőzene lesz éttermünkben 18.30 és 23.00 között. Várjuk Önöket szeretettel!