Caviar & Bull

Két DiningCity Csillag – exkluzív menü 10.900 Ft-ért! Új résztvevő V Allergén info


Értékelések száma : 6

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. október 2 - 19.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 10.900 Ft-tól kínálja!

 

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható előételek:
- BUFALA MOZZARELLA ÉS HEIRLOOM PARADICSOM - Kalamata olíva molekuláris gömbök, bazsalikom, alma és gin sorbet (T, V)
- TONHAL - Menta, daikon, szója vinegrette, szezám (G)
- KACSAMÁJ TERRINE - Tokaji, körte, karamellizált dió, házi pirított kalács (G, T, D) (+5.000 Ft)
- GAUCI HOMÁR ‘POPCORN'-JA - Popcorn méretűre vágott friss homár, chili, fűszeres majonéz, fekete szezám (G) (+6.000 Ft)

Választható főételek:
- SZARVASGOMBA ÉS TOJÁS RAVIOLI - Burgonya és szarvasgomba mousse, tojás, fokhagymás vajmártás, friss szarvasgomba, Pecorino (G, T, V)
- TENGERI SÜGÉR FILÉ - Gnocchi, spenót, fekete oliva tapenád, Champagne velouté (G, T)
- ROZE KACSAMELL - zellerpüré, almakompót, fondant burgonya (T)
- LASSAN KÉSZÜLT MARHA STEFÁNIA - Burgonyapüré, fűszernövény saláta, pangrattato, aromatizált jus (G, T) (+7.000 Ft)
- USDA ANGUS RIBEYE - Ribeye steak, burgonyapüré, sült hagymaszirom, aromatizált jus (T) (+8.000 Ft)

Választható desszertek:
- TÖRÖKMOGYORÓS NUGÁT - Mogyorós piskóta, málnás habzselé, málna & yuzu sorbet (G, T, D)
- ROZMARINGOS BARACK MOUSSE - Fordított baracktorta, sárgabarack szósz, maracuja–sárgabarack sorbet

Allergén: G = Glutén, D = Dió, T = Tej