Brasserie & Atrium (Corinthia Budapest)



Értékelések száma : 23
MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->
Az Étterem Hét ideje alatt (2025. október 2 - 19.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 10.900 Ft-tól kínálja!
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:
Választható előételek:
- Sonkacsülök, kacsarillette és káposztaterrine, savanyított zöldségek, pirított briós (L, G, Su, Mu)
- Füstölt pisztrángrillette, tejföl, kovászos uborka, pirítós, torma (F, L, G, Su, Mu)
- Grillezett spárga, avokádó, zöld tahini, fűszeres aioli (L, Su, Mu, E, S, Se)
- Habosított kecskesajt, cikória, dió, virágpor, karamellöntet (L, Su, N, Mu)
Választható főételek:
- Grillezett sertéskaraj, fűszeres almaszósz, grillezett póréhagyma, almabor-redukció (L, Su, Ce)
- Lazac és garnélarák, retek, vörös miso, ponzu öntet (L, Su, N, Ce, S)
- Mézes kacsamell, cseresznye, cékla, vörös endívia, mandula (L, Su, N, Ce, S)
- Sült sárga királyhal, citromdzsem, brokkoli, vinaigrette (F, Su)
Választható desszertek:
- Gesztenyés, fügés és sütőtökös rolád, szilvalekvár, ganache (L, G, N, P, Se)
- Körte és karamell, popcorn, fehér miso-krém (L, G, N, P, Se)
- Sütőtök sajttorta, narancs és sütőtökkrém, tejfölös–kardamomos fagylalt (L, G, N, P, Se)
- Vérnarancs baba, jázminos chiboust-krém, gyömbérmorzsa (L, G, N, P, Se)
Allergének: C-Rákok és kagylók, Ce-Zeller, D-Tejtermékek, E-Tojás, F-Hal, G-Glutén, L-Csillagfürt, Mu-Mustár, Mo-Puhatestűek, N-Diófélék, P-Földimogyoró, S-Szója, Se-Szezámmag, Su-10g/kg-nál több kén-dioxid