Koronavírus (COVID-19) helyzettel kapcsolatos felhívás, előkészületek és tudnivalók

Ahogy az előző években sem, úgy a résztvevő vendéglátóhelyeken most sem lesz és lehet tumultus, mert szinte minden étterem átlagosan, óránként max. 10-20 helyet tart fenn az Étterem Hét program keretében, ezzel biztonságos és kényelmes étkezést biztosítva a vendégeknek, a higiéniai követelmények betartása mellett.

 

Azon kis számú éttermi résztvevőnél, melyeknél az óránkénti max. 10-20 fő, az Étterem Hétre kiadott kapacitásnál nagyobb számú vendég jelenik meg, az érintett vendéglátóhely nagysága és ebből adódó lehetőségei miatt az asztalok megfelelő mértékű távolsága adott és szintén lehetővé teszi a biztonságos étkezést.

 

Tisztelt Vendégeinket és minden érdeklődőt megkérünk arra, hogy ha az alábbi tüneteket érzik magukon, úgy NE látogassanak el az Országos Étterem Hétre:

- Leggyakoribb tünetek: láz, fáradtság, száraz köhögés

- Egyéb tünetek lehetnek még: izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj